Pridruži se našem timu

Naš cilj je da svima olakšamo kućne poslove i svakodnevne obaveze. Pridruži nam se ukoliko želiš da nam pomogneš da zajedno ostvarimo ovaj cilj.

Želiš novi izazov?

Rad u MostApp-u je svakodnevni izazov, gde imaš priliku da se razviješ i naučiš mnogo novih stvari iz različitih oblasti.

Hajde da radimo zajedno!

Život i rad u MostApp

Biti deo MostApp-a znači biti deo jedne nove, brzorastuće velike porodice. Naš tim koji stoji iza cele ideje sastoji se od mladih, ambicioznih i ljudi orijentisanih na detalje koji teže da postanu lideri u industriji.

Ponosni smo na svakog pojedinca koji nam se pridružio u misiji da svakome olakšamo svakodnevicu.

Život i rad u MostApp-u donosi svakodnevne nove mogućnosti, ideje i izazove na kojima ćeš moći da radiš sa svojim kolegama i prijateljima.

Pridruži nam se već sad!

Uživaj u životu

Da, mi se zaista brinemo o balansu između privatnog i poslovnog života naših zaposlenih. Znamo koliko je esencijalno važno da imaš vreme za sebe, svoju porodicu i prijatelje. Zato, mi podržavamo i ohrabrujemo zaposlene da uspore kad god je to potrebno i uzmu slobodne dane za odmor.

Naš tim je fuzija različitosti i to je ono čemu naša kompanija teži – različiti ljude koji će se lako uklopiti i uživati u svom radu u MostApp-u.

Vidiš sebe u našoj kompaniji? Apliciraj već danas za poziciju koja te zanima, a mi ćemo te kontaktirati čim budemo imali potrebne informacije.

Pridruži se MostApp timu

Za MostereZa kompanijePonude za zaposlenje

Kompanija

O namaPartneri i MosteriBezbednostInvestitori

Korisni linkovi

Korisnički servis i podrškaČesto postavljana pitanjaMedijiKontaktiraj nas

Zapratite nas

InstagramFacebookLinkedIn
Srbija
Kolačići
Pretplati seUslovi i odredbe korišćenjaPolitika privatnosti © Most Application DOO 2023