Brinemo o bezbednosti i privatnosti podataka

Bezbednost i privatnost podataka su ključne vrednosti u MostApp-u. Glavni prioritet nam je da omogućimo našim klijentima i pružaocima usluga sigurnu upotrebu aplikacije i obradu njihovih podataka. Želimo da budemo sigurni da naši klijenti i pružaoci usluga imaju odlično iskustvo koje je bezbedno, pouzdano i odgovorno.

Provera Mostera

MostApp proverava svakog pružaoca usluge

Razumemo da zakazivanje pružalaca usluge može uticati na to da se osećaš nesigurno ukoliko puštaš nepoznatu osobu u svoj dom, ali u MostApp-u nam je najviše stalo do bezbednosti naših korisnika.

U MostApp-u mi proveravamo svakog pružaoca usluge pre sklapanja saradnje i potpisivanja ugovora, tako da se možeš osećati sigurno u svom domu, kancelariji ili gde god je pomoć za pružanje usluge potrebna.

Ukoliko se u bilo kom trenutku osetiš nebezbedno ili nesigurno, odmah nas kontaktiraj, jer nam je bezbednost najveći prioritet u MostApp-u.

Privatnost podataka

Obezbeđivanje privatnosti podataka klijenata i pružalaca usluga

Korišćenje MostApp-a će ti pružiti sigurnu konekciju i zaštitu privatnosti podataka. Možeš se osećati sigurno i uživati u korišćenju naše aplikacije, jer se brinemo o obradi podataka i privatnosti tvojih podataka.

Naš tim je posvećen svakodnevnoj zaštiti privatnosti podataka naših klijenata i pružalaca usluga, poštujući GDPR i Zakone o bezbednosti kada koriste MostApp na svom mobilnom uređaju.

Za sve dodatne informacije ili zahtev u vezi obrade podataka i privatnosti, kontaktiraj nas na support@mostapp.rs ili saznaj više na stranici Politika privatnosti.

Odgovorno korišćenje

Verujemo u odgovorno korišćenje aplikacije

Mi stvarno verujemo u odgovorno i ispravno korišćenje aplikacije od strane klijenata i pružalaca usluga.

Aplikacije nam mogu pomoći kod mnogih problema sa kojima se svakodnevno suočavamo i mi kao korisnici moramo da ih odgovorno koristimo.

Važno je da se pridržavaš pravila koje su bezbednosne institucije za bezbedno korišćenje interneta i mobilnih aplikacija napisale kako bi smanjile potencijalni rizik od njihovog nezakonitog i nelegalnog korišćenja.

Pridruži se MostApp timu

Za MostereZa kompanijePonude za zaposlenje

Kompanija

O namaPartneri i MosteriBezbednostInvestitori

Korisni linkovi

Korisnički servis i podrškaČesto postavljana pitanjaMedijiKontaktiraj nas

Zapratite nas

InstagramFacebookLinkedIn
Srbija
Kolačići
Pretplati seUslovi i odredbe korišćenjaPolitika privatnosti © Most Application DOO 2023